Over ons

Contact

050-2053033
info@previtas.nl

Vanaf 1 augustus 2024 gaan wij open

Previtas

Diëtist

Over ons

De diëtist van Previtas in Gezondheidscentrum Meerstad kan je helpen bij het verlagen van je gewicht waardoor je je fitter en gezonder voelt, maar kan je ook op heel veel andere gebieden ondersteunen. Bijvoorbeeld bij vragen of klachten rondom maag- en darmproblemen, diabetes, sportvoeding en ondergewicht. 

En tevens is onze kinderdiëtist gespecialiseerd in het begeleiden van voedingsproblemen bij kinderen. Voor kinderen met overgewicht gebruikt ze de methode van Hap&Snap. Speciaal voor kritische eters zijn er ook diverse werkbladen om samen te werken aan een gezonder eetpatroon.

Werkwijze

Hoe ziet zo’n gesprek bij de diëtist er dan uit? Tijdens het intakegesprek met de diëtist van ongeveer uur, wordt het doel van de behandeling besproken. Ze neemt jouw vragen en wensen door.

Je gaat samen op zoek naar mogelijkheden in jouw leven om ervoor te zorgen dat de voedingsadviezen haalbaar zijn en bijdragen aan jouw gezondheid en doelen. Je krijgt meestal tips en desgewenst ook een uitgewerkt advies op papier of via de mail. Hier kun je mee aan de slag tot aan de volgende afspraak die ongeveer 2-4 weken later is. Uiteraard worden ook jouw vorderingen gemeten. Bijvoorbeeld door middel van het bepalen van je gewicht en vetpercentage of een vragenlijst.

Waarom een (sport)diëtist van gezondheidscentrum meerstad

Previtas begeleidt in Gezondheidscentrum Meerstad clienten van jong tot oud. De (kinder)diëtist kan je helpen bij het bevorderen van een gezonde leefstijl of juiste het verminderen van je klachten. Ze geeft je tips en adviezen over welke producten je kunt kiezen en op welke momenten dit het handigste is.

Doordat de huisarts, (kinder)fysiotherapeut, personal trainer, (kinder)diëtist, psycholoog en logopedist veel onderling contact hebben kan er snel geschakeld worden indien nodig. Hierdoor worden de korte lijnen goed onderhouden.


De diëtisten van Previtas hebben een vierjarige opleiding gevolgd tot diëtist, daarnaast hebben ze een of meerdere post HBO opleidingen gevolgd voor een specialisatie. De kennis van de diëtisten wordt op pijl gehouden voor het volgen van verschillende scholingen, cursussen en lezingen.

Smaakt dit naar meer?

Enthousiast over de mogelijkheden van een (kinder)diëtist? Je kunt via de website van Previtas (www.previtas.nl) meteen een afspraak plannen. Of je kunt bellen naar het afsprakennummer 050-2053033.

Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom in ons Gezondheidscentrum aan de Waterviolier. Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen.

Gezondheidscentrum Meerstad

Waterviolier 1
9613 BH
Groningen

info@gezondheidscentrummeerstad.nl