Over ons

Contact

www.kiannkindercoaching.nl
info@kiannkindercoaching.nl
06-13183955

Vanaf 1 augustus 2024 gaan wij open

Kiann

Kindercoach & Opvoedondersteuner

Over mij

Annelies Hofstee van Kiann kindercoaching werkt al ruim 20 jaar vol passie met kinderen van 3 maand tot en met tieners en hun ouders, waarvan 8 jaar als kindercoach. Zij heeft een ruime ervaring opgedaan van de belevingswereld van kinderen en de obstakels waar kinderen en ouders mee te maken kunnen krijgen.


Annelies kan ouders begeleiden bij hulpvragen als (hoog)gevoeligheid, temperamentvolle kinderen, boosheid, angsten, scheiding, verlies, weerbaarheid en het ‘vastlopen’ op school.

Werkwijze

Hoe ziet coaching er nu uit. Wanneer je contact met mij opneemt over jullie hulpvraag kijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen. Een coachgesprek duurt ongeveer een uur. We kijken naar wat er speelt en wat jullie graag zouden willen voor je kind, jullie zelf en/of het gezin.

Door inzicht in de situatie en daarbij handvaten te geven en vervolgens samen te ontdekken wat helpend is en welke vaardigheden er geleerd kunnen worden help ik jullie op weg. Doorgaans zijn 1 tot 5 afspraken voldoende om zelf weer verder te kunnen. Tussen de afspraken door hebben jullie tijd om het besprokene in de praktijk toe te passen en te oefenen.

Waarom Kindercoaching

Een kindercoach begeleid op een laagdrempelige manier en kijkt samen met kind en ouders wat helpend en nodig is. Afspraken kunnen vaak op korte termijn plaatsvinden. Het zijn korte trajecten.

Kindercoaching wordt niet vergoed. Na elke sessie ontvang je een factuur per mail.

Annelies Hofstee heeft naast haar opleiding Pedagogische coach in de Kinderopvang bij Fontys Hogescholen, de volledige opleiding Kindercoach & Opvoedondersteuning bij Centrum Tea Adema gevolgd en ontwikkelt zich nog steeds door scholing en lezingen.

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact op door op de website www.kiannkindercoaching.nl het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@kiannkindercoaching.nl. Ook kun je bellen naar 06-13183955.

De praktijk is open op woensdagmiddag in het Gezondheidscentrum in Meerstad.

Gezondheidscentrum Meerstad

Waterviolier 1
9613 BH
Groningen

info@gezondheidscentrummeerstad.nl