Gezondheidscentrum Meerstad is vanaf 1 september open!

De bouw van het nieuwe Gezondheidscentrum in Meerstad is bijna afgerond. Begin september gaan ruim tien verschillende zorgverleners van start aan de Waterviolier, tussen de school Meeroevers en het Strandhuis Meerstad. Het prachtige nieuwe gebouw is zeer duurzaam tot stand gekomen, doordat deze is opgebouwd uit een voormalige tijdelijke voorziening van het UMCG. Naast het ruime aanbod aan zorg biedt het gebouw ook ruimte aan een groot kinderdagverblijf van SKSG.


Tijdelijke voorziening UMCG

De zorgverleners die het nieuwe gezondheidscentrum in gebruik hebben genomen, komen voor een deel voort uit het veel kleinere gezondheidscentrum dat vanaf 2016 al aan de Waterviolier stond. De huisarts, kinderfysiotherapeut, verloskundige, logopedie en de apotheek automaat zijn allen recent verhuisd. De overige disciplines zijn volledig nieuw: een tandarts, mondhygiënist, diëtist, psycholoog, thuiszorg en kindercoach.  


Ben je benieuwd naar het nieuwe centrum? Kom dan gerust eens langs vanaf 1 september en maak zelf kennis met ons prachtige nieuwe gebouw én de vele voorzieningen die er zijn!