Naar de tandarts in Meerstad?

Het zal je niet ontgaan zijn dat er serieuze stappen zijn gezet in het verder invullen van het aanbieden van zorg in Meerstad. Hier kan je nu naast afspraken bij bijvoorbeeld de fysiotherapeut, logopediste en verloskundige, ook terecht voor de huisarts en apotheek. Wat nog mist is tandheelkundige zorg, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een tandartspraktijk in Meerstad.

Zoals je in een eerder nieuwsitem op deze website hebt kunnen lezen, wordt er volop overlegd met Bureau Meerstad en de gemeente Groningen om een nieuw, toekomstbestendig gezondheidscentrum te realiseren. Al meer dan 2 jaar wordt er ook gesproken met de tandarts van Tandartspraktijk Gaaf, om te gaan deelnemen in het nieuwe gezondheidscentrum. Momenteel werken zij nog vanuit twee praktijken in Harkstede en Siddeburen, waarbij de locatie in Harkstede te klein wordt gezien de groei van de praktijk.

Met zicht op een mooie locatie aan de rand van Meerstad,  maar ook dichtbij de huidige locatie Harkstede, willen we je er graag alvast van op de hoogte brengen dat wij in het nieuwe gezondheidscentrum de mondzorg voor onze rekening gaan nemen. Ben je nog op zoek naar een tandarts, of wil je nu al bij ons terecht voor een intake, dan kan je je alvast aanmelden. Het liefste via onze website; www.tandartspraktijkgaaf.nl!